Política de Privacitat de Dades

  1. IDENTIFICACIÓ DEL TITULAR

www.between.tech és un domini titularitat de BETWEEN TECHNOLOGY, SL domiciliada en AV. MERIDIANA, 358  8º – 08027 BARCELONA C.I.F. B-62257613, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 42757, Foli 198, Full Nº 228765, i el seguent formulari de contacte: FORMULARI (LOPD)

  1. PROTECCIÓ DE DADES

En BETWEEN TECHNOLOGY, S.L., reconeixem la importància de protegir la seva informació personal i estem compromesos a
tractar-la amb responsabilitat i de conformitat amb les lleis de protecció de dades.

La present política de privacitat pretén regular tots els aspectes relatius al tractament de dades dels diferents usuaris que naveguen o faciliten les seves a través dels diferents formularis situats en la web.

Dades Personals
Una dada personal, és la informació que l’identifica o el fa identificable. A través de la web, en les caselles establertes a tal efecte recollim les dades personals que l’usuari ens comunica: Nom, cognoms, correu electrònic, telèfon, direcció postal, població, etc. així com totes aquelles dades que voluntàriament ens proporcioni a través de qualsevol de les xarxes socials de les quals l’usuari està registrat. En aquest cas, la privacitat dependrà de la configuració establerta pel mateix usuari així com dels termes i condicions de la pròpia xarxa social. La visita de l’usuari a la web no implica que hagi de facilitar cap informació sobre les seves dades personals. No obstant això, en cas de facilitar-les, les dades seran tractades de forma lícita de conformitat en tot moment als principis i drets recollits en el RGPD 2016/679 de 26 d’abril i la LOPDGDD 3/2018 del 5 de desembre.

Finalitat, duració i legitimació del tractament
Les dades que l’usuari ens proporcioni les tractarem amb les següents finalitats:

  • Atendre la sol·licitud o petició realitzada per l’usuari a través del formulari de contacte situat a la web. Recollim i tractem les dades personals de l’usuari per poder tramitar i gestionar la seva sol·licitud, una consulta o qualsevol petició que realitza a través del formulari. Aquestes dades les conservem durant el temps necessari per complir la seva petició i durant el temps establert per la llei amb una duració mínima de 3 anys.
    La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en seleccionar la casella
    d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la petició. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en
    qualsevol moment sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar l’alta i participació de l’usuari en el formulari de comentaris del blog situat a la web. Aquests comentaris
    seran gestionats per la plataforma WordPress. Les dades facilitades les conservarem mente l’usuari no sol·liciti la baixa de
    la subscripció al contingut del blog i durant el temps establert per la llei amb una duració mínima de 3 anys.
    La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari al registrar-se a través del
    formulari de subscripció al blog i en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat abans d’enviar la
    seva sol·licitud. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del
    tractament basat en el seu consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar les experiències o opinions respecte dels productes i/o serveis mitjançant els testimonis dels usuaris que
    seran publicats a la pàgina web i poder ajudar altres usuaris. Les úniques dades personals que es publicaran del testimoni
    seran el nom i la ciutat de l’usuari. Les dades facilitades les conservarem mentre l’usuari no sol·liciti la seva revocació i
    durant el temps establert per la llei amb una durada mínima de 3 anys.
    La base de legitimació del tractament de les dades serà el consentiment que atorga l’usuari en registrar-se a través del formulari habilitat per aquest efecte en la web i en seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat
    abans d’enviar la seva sol·licitud.
  • Gestionar el currículum remès per l’interessat a través del formulari habilitat per a tal efecte i incloure’l en la base de
    dades de candidats de l’empresa. Les dades es tractaran durant el termini màxim d’un any, transcorregut el qual, es
    procedirà al bloqueig de les dades durant el temps establert legalment, garantint-li un total respecte a la confidencialitat
    tant en el tractament com en la seva posterior destrucció.
    La base de legitimació per a gestionar i tractar el currículum de l’interessat és el seu consentiment el qual manifesta en
    realitzar una acció afirmativa d’enviament del mateix i seleccionar la casella d’acceptació de la nostra política de privacitat
    prèviament al seu enviament. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la
    licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Millorar la seva experiència en navegar per la web. Aquestes dades els conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu
    consentiment al tractament d’aquestes eliminant les cookies i durant el temps establert per la llei amb una durada mínima
    de 3 anys.
    La base de legitimació per a millorar la seva experiència en navegar per la web és el consentiment que atorga l’usuari en
    acceptar les cookies. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti la licitud del
    tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.
  • Gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li informació sobre les nostres activitats i productes. Aquestes dades les
    conservarem mentre l’usuari no revoqui el seu consentiment al tractament d’aquestes i durant el temps establert per la llei
    amb una durada mínima de 3 anys.
    La base de legítimació per a gestionar les nostres xarxes socials i enviar-li les nostres activitats i novetats, és el
    consentiment que ens atorga per a això. L’usuari té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que
    això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Cessió o comunicació de dades personals i transferències internacionals
Les seves dades no es comunicaran ni seran cedides a tercers tret que existeixi alguna obligació legal o a aquells prestadors
vinculats a BETWEEN TECHNOLOGY, S.L. que actuen com a encarregats del tractament.
No es realitzen transferències internacionals, en cas què en algun moment poguessin realitzar-se, se li comunicaria a fi d’obtenir el seu consentiment.

Actualització de dades
És important que perquè puguem mantenir les dades personals actualitzades, l’usuari ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en aquestes, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquestes.
L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces garantint que tota la informació facilitada correspon amb la
situació real, que està posada al dia i és exacta, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació.

Dades de Tercers
Si l’usuari facilita dades de terceres persones per a qualsevol finalitat a BETWEEN TECHNOLOGY, S.L., garanteix que ha obtingut aquestes dades de forma lícita, que ha informat prèviament els afectats, obtenint el seu consentiment per a comunicar-les i que la informació facilitada és exacta i veraç.

Caràcter obligatori de la informació sol·licitada
Tots els nostres formularis compten amb un asterisc (*) en les dades obligatòries. Si l’usuari no omple aquests camps, o no marca la casella d’acceptació de la política de privacitat, no es permetrà l’enviament de la informació.

Drets dels interessats
Té dret a accedir a les seves dades i a obtenir confirmació sobre el seu tractament, així com una còpia de les dades personals
objecte de tractament. Té dret a actualitzar-les i a sol·licitar la rectificació de les dades que siguin inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recaptades. Pot sol·licitar la limitació en el tractament de les seves dades i oposar-se al tractament d’aquestes revocant el seu consentiment, així com exercir el dret a la portabilitat de les dades. De la mateixa manera, té dret a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades personals. Pot exercir els seus drets contactant amb nosaltres Av. Meridiana, 358 8º – 08027 Barcelona (Barcelona). O pots contactar-nos en el següent formulari: FORMULARI (LOPD) Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.aepd.es

Tractament de dades de Menors d’edat
Qui facilita les dades a través dels formularis d’aquesta web i accepta el seu tractament declara ser major de 14 anys, quedant
prohibit l’accés i ús del portal a menors d’aquesta edat. Si en algun moment, el Responsable detecta que un menor de 14 anys ha proporcionat dades de caràcter personal, procedirem a la cancel·lació d’aquestes. Així mateix, els pares o tutors podran en
qualsevol cas dirigir-se a BETWEEN TECHNOLOGY, S.L. per a bloquejar el compte d’accés dels menors al seu càrrec que
s’haguessin registrat falsejant la seva identitat.

Xarxes Socials
L’objecte de les eines com Facebook, Twitter, Instagram, etc. o altres xarxes socials és donar visibilitat i difusió a les activitats que desenvolupa la nostra organització. Aquestes eines emmagatzenen dades personals en els servidors dels serveis respectius i es regeixen per la seva pròpia política de privacitat. Es recomana la revisió i la lectura de les condicions d’ús i política de privacitat de la xarxa social en el moment de registrar-se, tenint en compte les diferents possibilitats de configuració en relació al grau de privacitat del perfil d’usuari en la xarxa social.
Així mateix, BETWEEN TECHNOLOGY, S.L. es reserva el dret d’eliminar de les seves xarxes socials qualsevol informació publicada per tercers que vulneri la legalitat, inciti a fer-ho o contingui missatges que atemptin contra la dignitat de persones o institucions. Com també el dret a bloquejar o denunciar el perfil autor d’aquests missatges.

Tractament de Cookies
Una cookie és un petit arxiu que es descarrega i emmagatzema en l’ordinador de l’usuari quan aquest accedeix a una pàgina web.
Les cookies permeten a la web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a l’usuari.
L’usuari té l’opció d’impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa de
navegador. Pot obtenir més informació llegint la nostra Política de Cookies.