El BETWEEN Ral·li ha posat punt final a la temporada després d’haver competit en 4 proves de la Copa Catalana de regularitat per a clàssics (XVII Nocturna Classic Ral·li, XIV Clàssic delsVolcans, 9a edició del Boucle du Vallespir Rousillon). L’última ha estat la 13a Volta a Osona Clàssic Ral·li, on la localitat de Manlleu va rebre als 82 equips de cotxes i 6 equips de motos participants. Amb un recorregut de 326 quilòmetres, la prova es va dividir en quatre seccions i es van disputar 11 especials.

“Una bona cursa per tancar la temporada”

L’equip BETWEEN Ral·li (Xavier i Jordi) van afrontar l’última prova de la temporada amb moltes ganes i la sort els va acompanyar. “En aquesta ocasió no vam tenir cap problema tècnic ni cap contratemps, tot va fluir i vam gaudim del recorregut. Una bona cursa per a tancar la temporada, assegura Xavier Téllez.

Així i tot, la mescla de la meteorologia adversa, amb molta pluja i una mica de boira, i els trams mítics del Mundial van fer que la diversió passés a por en diversos punts de diferents trams. “Al no jugar-nos res optem per no arriscar i vam ser molt conservadors, evitem deixar-nos el para-xocs en la cuneta com els va passar a altres companys”, comenta Xavier Téllez.

Resultat de la 8è edició de la Copa Catalana de Regularitat per a Clàssics

La gran remuntada que van protagonitzar Juan Pedro Garcia i Sergi Giralt, els va portar fins a la tercera posició i primers dels Youngtimers. Com a primer Històric i segon de scrtax, Lluis Palli i Guillem Buscarons amb Mini Cooper. Mentre que Josep Bassas i Carles Basart van ser els guanyadors del ral·li i de la categoria dels Clàssics.  Jordi Martí i Xavier Tibau, tornaven, una altra vegada més, a ser els millors entre les motos. Amb aquesta prova es donava per finalitzada la 8a edició de la Copa Catalana de Regularitat per a Clàssics.

Per part seva, Xavier Téllez explica que “aquest any hem après que cada vegada hi ha més nivell, la gent es pren aquesta competició molt de debò i entrenen a consciència per a penalitzar el mínim”. Sobre el balanç general de la temporada, Xavier resumeix que “és positiu, tenint en compte que sofrim un abandó en la 2a prova, estem contents amb el 6è lloc de la general en la categoria Youngtimers”.

Vols saber com van anar les altres proves?